RÅDGIVNING MED SKREDDERSØM

ANBUD

Vi har lang erfaring med anbud og vet hvor små marginer som kan skille tap fra seier. 

Særlig gjelder dette anbudsutlysninger som vektlegger kvalitet og leveranse høyere enn pris. Et godt utformet anbud som framhever din bedrifts spesifikke konkurransefortrinn: enten det består av tekniske løsninger, gode ideer eller høy kompetanse, kan være en viktig faktor for suksess. Vi kan være behjelpelig med alt fra utforming og tekstproduksjon i et konkret anbud, til det å utarbeide standardmaler som kan være til nytte for bedriften også i framtiden. 

Ta kontakt for en uformell samtale om hvordan vi kan hjelpe til med ditt neste anbud! 

 

SALG

Trenger dere hjelp til å strømlinjeforme salgsprosessen og utarbeide gode tilbudsmaler og rutiner? Vi har lang erfaring med salg og kan være behjelpelig med små og store prosjekter for å øke salget til nåværende og eksisterende kunder. 

 

 

KUNNSKAPSDELING

Vi kan tilby individuelt tilpasset opplæring innenfor en rekke tekniske løsninger og tjenester. I motsetning til et tradisjonelt kurs, hvor pensumet ofte er ganske generelt, kan vi skreddersy helt spesifikk opplæring i akkurat det du trenger! I de fleste tilfeller vil det være et tidsbesparende alternativ til annen kursing. I tillegg vil vi kunne ta utgangspunkt i ditt nivå og din bedrift. 

Vi deler gjerne av vår kunnskap i emner som: 

Sosiale medier

MS Office / Pages / Open Office etc. 

Google Ads. Analytics, Min Bedrift etc. 

CRM systemer som HubSpot CRM, Salesforce etc

Ta kontakt for ytterligere informasjon. Dersom det du trenger hjelp til er utenfor vårt kompetanseområde henviser vi videre! 

 

Kontaktinformasjon

Send oss noen ord

14 + 7 =

Vil du bli bedre kjent med oss?

Følg oss gjerne på sosiale medier. På Facebook deler vi informasjon om aktuelle prosjekter, mens vi på Instagram deler bilder og videoer fra livet i Salten!