MARKEDSFØRING & STRATEGI

#Hva
#vil
#du
#egentlig
#oppnå?

STRATEGI

VEIVALG

En klok mann sa en gang at den som ikke vet hvor han skal, kan aldri få medvind. Litt sånn er det med markedsføring også. Dersom du ikke har klare – målbare – mål, vil du aldri få vite om ressursene du legger ned i markedsføring gir deg og din bedrift noe tilbake.

En tydelig markedsføringsstrategi vil nettopp kunne sikre at innsatsen som legges ned faktisk har positiv betydning for bedriften. 

Vi tilbyr hjelp til utarbeidelse av en komplett markedsføringsplan for små- og mellomstore bedrifter.

Det viktigste verktøyet for å kunne utarbeide en god strategi er at vi sammen finner svaret på to enkle spørsmål:

1. Hvor er du, dine konkurrenter og markedet i dag?

2. Hvor vil du? 

 

Når det gjelder spørsmål 1 starter vi med en stor kopp kaffe, friskt mot og en ærlig analyse av dagens situasjon.

Hvordan er kundemassen? Kommer kundene igjen? Tilstrømming av nye kunder? Hvilket segment er kundene fra? Har du konkurrenter? Hva gjør du som er bedre enn konkurrentene? Hva gjør eventuelt konkurrentene bedre enn deg? Har du et lite kakestykke av en stor kake, eller et stort stykke i en liten kake? Har du de rette produktene? Hva sier kundene om deg på nett?

 Spørsmål 2 pleier å være lettere enn spørsmål 1. Kanskje ønsker du å nå en ny målgruppe? Eller øke salget til eksisterende kunder? Eller lansere et helt nytt konsept? Bli en merkevare?

Når vi har gode svar på spørsmålene ovenfor lager vi et forslag til markedsføringsstrategi som inneholder konkrete mål og planer for året som kommer.

EN GOD TILSTEDEVÆRELSE

#Facebook
#Twitter
#Instagram
#Youtube
#Snapchat

INNHOLDSPRODUKSJON

Vi tilbyr ulike abonnementstjenester på innholdsproduksjon til de viktigste sosiale kanalene. 

For å skape en positiv tilstedeværelse på sosiale medier er det viktigste å sørge for relevant innhold av god kvalitet. Dersom du topper dette med en relativ jevnlig frekvens og en gjenkjennelig grafisk identitet, kan sosiale medier være et positivt bidrag til merkevarebyggingen av din bedrift. Dersom dere i tillegg tør å vise litt personlighet/sjel, kan sosiale medier skape både kundelojalitet og tilhørighet for både merkevaren og bedriften. 

Ta kontakt med oss for et tilbud! 

NETTANNONSERING

Vi tilbyr design og utarbeidelse av alt fra enkeltstående annonser til større kampanjer. En profesjonelt utformet annonse vil både kunne bidra til god merkevarebygging, og gi bedre respons (ROI) kontra det å fremme et tilfeldig valgt innlegg. 

Vi har solid erfaring med annonsering på både sosiale medier og nettaviser, samt annonsering via Google Ads og Google Search. 

PLAKATER, BROSJYRER OG TRYKKSAKER

GRAFISK DESIGN

Vi tar på oss små og store oppdrag innenfor design av reklame – og informasjonsmateriell.

På forespørsel kan vi også lage personlige plakater til spesielle anledninger.

Vi har erfaring med:

  • Brosjyrer
  • Plakater
  • Menyer
  • Kataloger 
  • Annonser

Vi kan levere trykkfil eller helt ferdig sluttprodukt. 

Send oss gjerne en henvendelse! 

KONTAKT OSS

11 + 1 =